حزب الله

چه جنگ باشد چه نباشد راه من و تو از کربلا میگذرد...

چه جنگ باشد چه نباشد راه من و تو از کربلا میگذرد...

حزب الله

آری اگر میخواهی که حزب الله را بشناسی اینچنین بشناس: او اهل ولایت است، عاشق امام حسین علیه السلام است و از مرگ نمی هراسد...حزب الله مردانی که تندباد عواصف آنان را نمی لرزاند، از جنگ خسته نمی شوند، ترس به دل راه نمی دهند، بر خدا توکل می کنند و عاقبت نیز از آن متقین است...

۲۳ مطلب در مهر ۱۳۸۸ ثبت شده است

محاکمه فتنه انگیزان

آیت‌الله جوادی ‌آملی:

 

 

کسانی که امید به سقوط نظام و گرایش به بیگانه
 
 دارند، باید محاکمه شوند.
 

خبرگزاری فارس: امام جمعه قم گفت: کسانی که امید به سقوط نظام و گرایش به بیگانه دارند، از نظر فقهی مرتکب حرام شده و از نظر حقوقی باید محاکمه شوند .

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز خبر حوزه،‌ آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در قم اظهار داشت: اگر کسی از نظر سیاسی گرایش به بیراهه و بیگانه داشته باشد از نظر فقهی مرتکب حرام شده و از نظر حقوقی باید محاکمه شود و از دیدگاه اخلاقی این گونه افراد دچار مرض سیاسی و اخلاقی هستند.
وی گفت: کسانی که دچار امراض بد اخلاقی در زمینه سیاست هستند، گرایش به بیگانگان دارند و با امید به سقوط نظام و بازگشت طاغوت، با رسانه‌های ضد انقلاب، آمریکایی و اسرائیلی تعامل برقرار می‌کنند.
استاد حوزه علمیه قم افزود: اگر افرادی که به امراض مختلف سیاسی دچار هستند، مورد مراقبت و درمان قرار نگیرند جامعه را بیمار می‌کنند.
آیت‌الله جوادی‌آملی به جایگاه علم اخلاق در رشد و تعالی فرد و جامعه اشاره کرد و گفت: اخلاق از علوم انسانی است و معرفت در علوم انسانی بدون شناخت آدمی میسر نیست.
وی ادامه داد: علم اخلاق با سایر علوم انسانی مرتبط است یعنی‌ اخلاق با علم فقه، حقوق، عرفان و فلسفه ارتباط دارد ولی از این علوم جدا است.
امام جمعه قم با اشاره به تفاوت اخلاق و عرفان تصریح کرد: هدف علم اخلاق تداوم صحت و سلامت در ابعاد مختلف روح آدمی و یا مداوا کردن امراضی است که روح به خاطر تعلقات مختلف به آن دچار شده است ولی هدف عرفان بهشتی شدن نیست بلکه هدف مشاهده بهشت و جهنم است.
وی اضافه کرد: اخلاق طبیب، معمار و هنر روح است و سلامت و مرض وجود آدمی به آموختن این علم و به میزان آگاهی افراد از مسائل مربوط به آن بستگی دارد.
وی در پایان به جامعیت قرآن کریم اشاره کرد و بیان داشت: در قرآن کریم علاوه بر تبیین مسائل فقهی و حقوقی به مسائل اخلاقی و عرفانی اشاره شده است که جامعیت قرآن کریم در زمینه‌های علوم انسانی را نشان می‌دهد.

اتل متل یه بابا...

 

این هم یک کلیپ شعر در مورد دفاع مقدس از شاعر

بسیجی ابوالفضل سپهر

دانلود کلیپ

 

 

وحدت با تکیه به آمریکا؟!!!

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع عظام تقلید در دیدار دبیر کل اعضای شورای مرکزی و هیات اجرایی حزب موتلفه اسلامی، وی تاکید کرد: چه طور می‌شود با کسانی که الان به نفع صهیونیست‌ها و علیه رهبری گام برمی‌دارند، وحدت ایجاد کرد یا کسانی که اصرار دارند راه سارکوزی و اوباما را بروند چه طور می‌شود وحدت ایجاد کرد آنها هنوز نغمه مخالفت سر می‌دهند.


وی با اشاره به رهبری‌های هوشمندانه امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی طی 30 سال گذشته خاطرنشان کرد: راه ما بسیار روشن است ما باید راه امام (ره) را برویم بعد از امام (ره) 20 سال است سکان این کشتی انقلاب در دستان با کفایت مقام معظم رهبری است ایشان نعمت بسیار بزرگی و این کشتی را در تمام توفان‌ها و تلاطم‌ها حفظ کرده است محور وحدت اطاعت از خدا و رسول است ما باید برگردیم در آن مسیر گام برداریم.
آیت‌الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما باید روی فرهنگ انقلاب کار کنیم پایه‌های اصلی و اساسی انقلاب سه چیز است: 1- دین اسلام2- رهبری 3- مردم . ما باید دین خود را خوب بشناسیم و تفقه در دین داشته باشیم. معارف عبادی، اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی، اقتصادی،سیاسی، فرهنگی،‌قضایی و جهادی دین باید به دقت مورد تفقه قرار گیرد.
این مرجع تقلید همچنین در مورد اهمیت رهبری تاکید کرد: مسئله رهبری خیلی مهم است دنیا از حادثه خالی نیست رخدادهای فراوانی به وقوع می‌پیوندد رهبری باید هدایت را به عهده بگیرد خدا می‌گوید من یا تعیین رهبری دین را کامل کردم وقتی رهبری الهی تعیین شد دشمن مایوس می‌شود دیگر ترس از دشمن معنا ندارد.
آیت‌الله نوری همدانی در مورد جایگاه مردم در جمهوری اسلامی افزود: ما باید با مردم عزیز و هماهنگ باشیم همین مردم بودند که استبداد داخلی و استعمار خارجی را شکست دادند. مردم از پایه‌های اساس انقلاب هستند ما باید در جهت جلب رضایت مردم حرکت کنیم ومسائلی که مردم را رنج می‌دهد مثل گرانی و بیکاری را حل کنیم.
وی با اشاره به برخی روایات تصریح کرد: شناخت زمان خیلی مهم است عاقل کسی است که زمان خود را بشناسد و موقعیت خود را تنظیم کند که الحمدالله ما در زمانی زندگی می‌کنیم که به برکت رهبری امام (ره) قدرت‌های استکباری واستبدادی را عقب راندیم. خداوند یک فقیه زمان‌شناس مدیر،‌مدبر و فریادگر با صلابت و بت‌شکن، مثل امام خمینی (ره) را به ما داد تا با مجاهدات عظیم انشاءالله زمینه ظهور امام عصر (عج) را فراهم کنیم.
همچنین در این دیدار محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گزارشی از فعالیت‌ها و دیدگاه‌های حزب در مورد مسائل اخیر را ارائه داد.

+

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از آسوشیتدپرس، تحقیقات مؤسسه مطالعاتی Pew درباره تعداد پیروان ادیان و علائق مذهبی جوامع گسترده‌ترین تحقیق تا به امروز بوده است.


تخمین‌ها درباره تعداد مسلمانان تا امروز بسیار مختلف بوده است: از یک میلیارد مسلمان تا یک میلیارد و 800 میلیون.
بر اساس این تحقیق تعداد مسلمانان در کشور آلمان که تاکنون گمان می شد چهار میلیون نفر هستند بیشتر از تعداد مسلمانان کشور لبنان است.
بر اساس آمار مؤسسه مطالعاتی Pew در آلمان 4 میلیون و 600 هزار نفر پیرو دین اسلام هستند.
این گزارش نشان می‌دهد تعداد مسلمانان آلمان از تعداد همه مسلمانان در سراسر منطقه آمریکای لاتین بیشتر است.
همچنین در چین تعداد مسلمان بیشتر از کل مسلمانان کشور سوریه و تعداد پیروان دین اسلام در روسیه بیشتر از پیروان این دین در اردن و لیبی است.
آسوشیتدپرس در ادامه گزارش خود که با تیتر «از هر چهار انسان یک نفر مسلمان است» منتشر شده می‌گوید: قلب معنوی اسلام خاورمیانه است.
طبق گزارش مؤسسه مطالعاتی Pew در حالی که تقریباً تنها 20 درصد مسلمانان در خاورمیانه و شمال آفریقا زندگی می کنند، حدود 60 درصد در آسیا زندگی می کند.
در سراسر آفریقا 15 درصد و در اروپا حدود 3 درصد مسلمان زندگی می‌کند.
بزرگترین کشور مسلمان در جهان اندونزی است که حدود 203 میلیون نفر مسلمان دارد.
همچنین این مطالعات نشان می دهد که در کشور هندوستان بیش از 160 میلیون نفر مسلمان زندگی می‌کند.

یک سوم مسلمانان در کشورهایی زندگی می‌کنند که اسلام در آنها دین اکثریت نیست.
بزرگ‌ترین اقلیت مسلمانان با 160 میلیون نفر در کشور هند زندگی می‌کنند که تنها حدود 13 درصد از جمعیت مذهبی آن کشور را شکل می‌دهند.
همچنین مسلمانان در کشورهای اتیوپی، چین و روسیه به ترتیب با تعداد 28، 22 و 16 میلیون جزو بزرگترین اقلیت‌ها در جهان امروز هستند.
بخش دیگری از این گزارش به تعداد شیعیان در جهان امروز اختصاص دارد. حدود 10 تا 13 درصد مسلمانان شیعه هستند.
بر اساس این گزارش 80 درصد شیعیان جهان در کشورهای ایران، پاکستان، هند و عراق زندگی می‌کنند.
مؤسسه مطالعاتی Pew برای این آمار سه سال وقت صرف کرده و دامنه آمارگیری آن در 232 کشور، دین و منطقه خودمختار بوده است.
جزئیات این آمار در پایگاه اینترنتی http://www.pewforum.org منتشر شده است.

نکته ای از استاد...

یاد قیامت، یکی از عوامل مؤثر در وارستگی انسان است؛ کسی که معاد را فراموش نکند پارسا خواهد بود؛ زیرا همه اعمال و رفتارش را تحت مراقبت ویژه قرار می‌دهد و سعی و تلاش همه جانبه دارد تا آنها را بر خشنودی خداوند استوار ساخته، در مدار شهوات، آرزوهای باطل و هوس‌های شیطانی نگردد.

آیت الله جوادی آملی- معاد در قرآن، ج1، ص22

لبخند بزن بسیجی...

کی با حسین کار داشت؟

یک قناسه چی ایرانی که به زبان عربی مسلط بود اشک عراقی ها را درآورده بود. با سلاح دوربین دار مخصوصش چند ده متری خط عراقی ها کمین کرده بود و شده بود عذاب عراقی ها. چه می کرد؟
بار اول بلند شد و فریاد زد:« ماجد کیه؟» یکی از عراقی ها که اسمش ماجد بود سرش را از پس خاکریز آورد بالا و گفت: « منم!»
ترق!
ماجد کله پا شد و قل خورد آمد پای خاکریز و قبض جناب عزراییل را امضا کرد! دفعه بعد قناسه چی فریاد زد:« یاسر کجایی؟» و یاسر هم به دست بوسی مالک دوزخ شتافت!
چند بار این کار را کرد تا این که به رگ غیرت یکی از عراقی ها به نام جاسم برخورد. فکری کرد و بعد با خوشحالی بشکن زد و سلاح دوربین داری پیدا کرد و پرید رو خاکریز و فریاد زد:« حسین اسم کیه؟» و نشانه رفت. اما چند لحظه ای صبر کرد و خبری نشد. با دلخوری از خاکریز سرخورد پایین. یک هو صدایی از سوی قناسه چی ایرانی بلند شد:« کی با حسین کار داشت؟» جاسم با خوشحالی، هول و ولا کنان رفت بالای خاکریز و گفت:« من!»
ترق!
جاسم با یک خال هندی بین دو ابرو خودش را در آن دنیا دید!

 

 کتابرفاقت به سبک تانکصفحه 84

السلام علیک یا صاحب الزمان

 

امشب کسی برای تو سجاده وا نکرد/بغضی ترک ندید و گلویی صدا نکرد

انگار ما بدون حضور تو راحتیم/وقتی کسی برای ظهورت دعا نکرد

انتظار ظهور و فرج امام زمان (عج)

علایمی حتمیّه و غیر حتمیّه برای ظهور آن حضرت ذکر کرده اند. ولی اگر خبر دهند فردا ظهور می کند، هیچ استبعاد ندارد! لازمۀ این مطلب آن است که در بعضی علایم، بَداء صورت می گیرد و بعضی دیگر از علایم حتمی هم، مقارن با ظهور آن حضرت اتفاق می افتد. [در محضر بهجت:2/421]
دعای تعجیل فَرج، دوای دردهای ما است.[در محضر بهجت:1/363]
انتظار ظهور و فرج امام زمان (عج)،با اذیّت دوستان آن حضرت، سازگار نیست![در محضر بهجت:2/366]
خداوند کام همۀ شیعیان را با فَرج حضرت غائب (عج) شیرین کند!شیرینیها، تفکّهاتِ زائد بر ضرورت است؛ولی شیرینی ظهور آن حضرت، از اَشدّ ضرورات است.[در محضر بهجت:2/18]

آیا نباید در فکر باشیم وبا تضرّع و زاری برای ظهور فرج مسلمانها و مصلح حقیقی: حضرت حجت (عج) دعا کنیم؟![در محضر بهجت:2/38]
مهمتر از دعا برای تعجیل فرج حضرت مهدی (عج)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار حضرت تا ظهور او می باشد. [در محضر بهجت:2/101]
افسوس که همه برای برآورده شدن حاجت شخصی خود به مسجد جمکران می روند، و نمی دانند که خود آن حضرت چه التماس دعایی از آنها دارد که برای تعجیل فَرَج او دعا کنند![در محضر بهجت:2/118]
هر کس باید به فکر خود باشد و راهی برای ارتباط با حضرت حجت (عج) و فَرَج شخصی خود پیدا کند، خواه ظهور و فرج آن حضرت دور باشد، یا نزدیک![در محضر بهجت:2/133]
چه قدر حضرت [امام زمان (علیه السلام)] مهربان است به کسانی که اسمش را می برند و صدایش می زنند و از او استغاثه می کنند؛ از پدر و مادر هم به آنها مهربان تر است! [در محضر بهجت:2/366]
به طور یقین دعا در امر تعجیل فرج آن حضرت، مؤثّر است، اما نه لقلقه. [در محضر بهجت:2/324]
آری، تشنگان را جرعۀ وصال و شیفتگان جمال را آب حیات و معرفت می دهند. آیا ما تشنۀ معرفت و طالب دیدار هستیم و آن حضرت آب حیات نمی دهد، با آن که کارش دادرسی به همه است و به مضطرّین عالم رسیدگی می کند؟![در محضر بهجت:2/369]
[ائمه (علیهم السلام)] فرموده اند:شما خود را اصلاح کنید، ما خودمان به سراغ شما می آییم و لازم نیست شما به دنبال ما باشید![در محضر بهجت:2/400]
تا رابطۀ ما با ولیّ امر: امام زمان (عج) قوی نشود، کار ما درست نخواهد شد. و قوّت رابطۀ ما با ولیّ امر (عج) هم در اصلاح نفس است.[فیضی از ورای سکوت:65]
روایت دارد که در آخر الزّمانهمه هلاک می شوندبه جز کسی که برای فرج دعا می کند. گویا همین دعا برای فرج، یک امیدواری است و یک ارتباط روحی با صاحب دعا است. همین، مرتبه ای از فرج است.[گوهرهای حکیمانه:115]

منبع:www.mtb.ir

نابودی اسرائیل صلوات

به گزارش فارس، "جف گیتس " (Jeff Gates) تحلیلگر مشهور آمریکایی و نویسنده کتاب "دموکراسی در خطر " در مقاله‌ای که پایگاه اینترنتی "رنس " (Rense) آن را منتشر کرده است، اظهار داشت: تحقیقات آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا نشان می‏دهد که نمی‏توان نسبت به بقای رژیم اسرائیل ظرف دو دهه آینده اطمینان داشت.


این تحلیلگر غربی با اشاره به این مسئله که عادت مردم آمریکا در عدم توجه به اخبار خارجی در حال تغییر است، اظهار داشت: هر چند اندکی از مردم آمریکا به اخبار ضد و نقیض منابع صهیونیستی اکتفا می‏کنند، بسیاری از آنها در فاصله بین کریسمس و به روی کار آمدن اوباما، به طرز محسوسی حملات مرگبار اسرائیل به مردم فلسطین را پیگیری می‏کردند.
گیتس در ادامه با بیان اینکه اعضای کمیسیون 11سپتامبر اعلام کرده‏اند که اجازه نخواهند داد نسبت به انگیزه حملات 11سپتامبر تحقیقی به عمل آید، گفت: اما به نظر می‏رسد که انگیزه اصلی این حملات روابط آمریکا و اسرائیل بوده است. با توجه به دسترسی به جریان آزاد اخبار و اطلاعات، اکنون این سوال ذهن مردم آمریکا را می‏آزارد که چرا باید از یک "مستعمره آپارتایدی نظیر اسرائیل " حمایت کنند؟!

* اسرائیل شریک خوبی برای صلح نیست

گزارش فوق با بیان این که با توجه به انتخاب یک دولت راستگرای سرسخت در اسرائیل، به نظر می‏رسد که این رژیم همچنان قصد دارد با ادامه دادن به شهرک‏سازی، بر سر راه صلح مانع ایجاد کند، تاکید می‌کند: در چنین شرایطی، نه تنها اسرائیل باراک اوباما را به کُنجی پرتاب کرده است، بلکه باعث شده تا دولت جدید آمریکا به این نتیجه برسد که اسرائیل هرگز شریک خوبی برای صلح نیست.
وی با بیان این‌که رسیدن به چنین نتیجه‏ای، آمریکا را بر سر یک چند راهی سردرگم می‏کند، اظهار داشت: این در حالی است که آمریکا در کسب مشروعیت برای این رژیم نقش داشته و "هری ترومن " (Harry Truman) رئیس‌جمهور مسیحی-صهیونیست آمریکا، برای اولین بار این رژیم را به رسمیت شناخته است. برای این کار، وی مجبور شد تا در مقابل مخالفت‏های شدید "جرج مارشال " (George Marshall) وزیر امور خارجه وقت آمریکا، روسای سازمان‏های آمریکایی، مسئولین سازمان سیا و بسیاری از دیپلمات‏های آمریکایی بایستد.
بنابر گزارش فوق، با فرا رسیدن دسامبر 1948، گروهی از دانشمندان و روشنفکران یهودی طی یادداشتی در "نیویورک تایمز " هشدار دادند که "افرادی که قصد تاسیس یک دولت یهود را دارند، بی‏شک اعضای یک حزب فاشیستی هستند. " از جمله این هشدار دهندگان، "آلبرت انیشتین " (Albert Einstein) بود که به آمریکایی‏ها هشدار داد که از این "مانیفست فاشیسم " حمایت نکنند.
گیتس ادامه داد: در پی این هشدار روشنفکران در سال 1948 و سال‌های بعد از آن، چند هفته‌ای است که سرانجام برخی مقامات آمریکایی به این نتیجه رسیده‏اند که همان فشارهای خارجی که بر رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی وارد شد، باید به اسرائیل نیز وارد شود. این افراد تازه پس از 6 دهه مشاهده رفتارهای تغییرناپذیر اسرائیل، خواهان همان تحریم‏هایی برای اسرائیل شده‏اند که این رژیم همیشه برای سایرین خواستار آن می‌شده است.
وی با بیان این‌که کانون اصلی مناقشه برای رسیدن به صلح در خاورمیانه، نه سایر کشورها بلکه تنها دارنده تسلیحات هسته‏ای در این منطقه است، افزود: بدیهی است که بدون فشار خارجی، رفتار اسرائیل هیچ تغییری نخواهد کرد. بدون فشار بین‏المللی، به ویژه از سوی آمریکا که همواره حامی رفتار اسرائیل بوده است، واضح است که رفتار این مستعمره صهیونیست تغییر نکرده و تهدیدی برای صلح باقی خواهد ماند.
گیتس یادآور شد: هرگز دیده نشده است که قدرت‏های اشغالگر داوطلبانه دست از اشغال سرزمین‏های تحت اشغالشان بردارند. همچنین چنین دولت‏هایی بدون فشار خارجی حاضر به خلع سلاح هسته‏ای نخواهند شد.

* زمان برای پایان دادن به فاشیسم یهودی فرا رسیده است


وی تصریح کرد: مردم آمریکا هرگز حاضر به ادامه حمایت از رژیمی نیستند که تنها یهودیان را انسان به حساب می‏آورد. چرا باید دو دهه برای نابودی این "بختک " صبر کرد در حالی که می‏توان ظرف 5 سال از شر آن خلاص شد؟
این منتقد غربی با تاکید بر این‌که نباید به بازگشت به مرزهای پیش از 1967 اندیشید در حالی که می‏توان به بازگشت به مرزهای قبل از سال 1948 فکر کرد، افزود: باید "قدس شریف " به یک شهر بین‏المللی بدل شود که اداره آن تحت اختیار سازمان ملل متحد باشد. همچنین فلسطینیانی که تحت فشار تروریست‏های صهیونیست مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده‏اند باید بتوانند به سرزمین خود بازگشته و اموال به تاراج رفته خود را باز پس گیرند. شهرک‏نشینان و ساکنان غیرقانونی اراضی فلسطینی نیز، اگر می‏خواهند به حق و حقوق خود برسند، باید آن را از کسانی طلب کنند که دست به این اشغالگری زدند.
گیتس با بیان این‌که بدیهی است یهودیان می‏توانند سرزمین فلسطین را که دارای دولتی دموکراتیک خواهد بود ترک کرده یا در آن باقی بمانند، اظهار داشت: آمریکا نیز باید به این امر بیندیشد که تا چه اندازه حاضر به پذیرش تندروهای صهیونیست در سرزمین خود است، هرچند که آمریکا دیگر گنجایشی برای پذیرش مهاجرت ندارد.
وی با بیان این‌که بنا بر گزارش‏های واصله، 500 هزار اسرائیلی پاسپورت آمریکایی هم دارند، اظهار داشت: در حالی که تنها در کالیفرنیا 300هزار شهروند دوملیتی اقامت دارند، شاید لازم باشد که در این ایالت رفراندومی برگزار شود که طی آن مردم بگویند که آیا حاضرند صهیونیست‏ها را بپذیرند و یا نه؟! همین وضعیت در خصوص روسیه نیز صادق است که یهودیان بسیاری از آن فرار کرده‏اند و اکنون 300هزار نفرشان از حزب لیکود حمایت می‏کنند.
این نویسنده مشهور آمریکایی با بیان این‌که صهیونیست‏ها پیش از اشغال فلسطین تصمیم داشتند تا سفره یغمای خود را در اوگاندا یا آرژانتین پهن کنند، اضافه کرد: اکنون نیز می‏توانند به همان سرزمین‏ها رفته و شهرک‏هایشان را در آن برپا سازند. اسرائیل هرگز نتوانست به این سوال پاسخ دهد که چرا باید مردم فلسطین یا مردم کالیفرنیا هزینه جنایاتی را که 60 سال پیش در اروپا اتفاق افتاد بپردازند، البته اگر از برخی داستان‏پرداز‏ی‏های باستانی این رژیم بگذریم.
گیتس با بیان این که با مشروعیت افتادن رژیم صهیونیستی، یهودیانی که برای سال‏ها از اقدامات این رژیم رنج برده‏اند دیگر در مضیقه نخواهند بود، اظهار داشت: این تغییر مسلماً برای جامعه کلان یهودیان جهان مفید خواهد بود. همچنین با خلع سلاح هسته‏ای اسرائیل، جهان دیگر از تهدید رقابت هسته‏ای در منطقه خاورمیانه رنج نخواهد برد.
این تحلیلگر آمریکایی در ادامه گزارش خود در پایگاه اینترنتی رنس، با اشاره به خطر احتمالی تجاوز اسرائیل به ایران مدعی شد: اسرائیل تنها رژیمی بود که امکانات لازم را برای تحریف اطلاعاتی که منجر به حمله به عراق شد، در اختیار داشت.
گیتس تاکید کرد: بزودی برخی فعالیت‏های اطلاعاتی، حقیقت این مسئله را روشن خواهند کرد و ضمناً روشن خواهند کرد که وقایع 11 سپتامبر می‏توانست به وقوع نپیوندد و همچنین حمله به عراق قابل پیشگیری بود. تاکنون، افراط‏گرایی صهیونیستی از حضور روسای جمهوری ضعیف در کاخ سفید بهره برده است. آمریکایی‏ها نه‏تنها باید برای سرکوب اسرائیل تلاش کنند، بلکه باید رفتار غلط گذشته خود را جبران کنند.

دروغی به نام هولوکاست(اثر مازیار بیژنی)