مسامحه مسئولین و هجوم برای اندلسی کردن ایران + عکس
مسامحه مسئولین و هجوم برای اندلسی کردن ایران + عکس
اندلس(اسپانیای کنونی) نام سرزمینی است که قرن ها پیش، بعد از تابیدن نور اسلام بر دلهای مردمانش، به یکی از قطب های تمدن اسلامی بلکه بشری تبدیل شد و دستاوردهای شگرفی را به جهان علم و دانش عرضه نمود. و این در حالی بود که اروپا در دوره جهالت و تاریکی قرون وسطایی دست و پا می زد. اما چه اتفاقی افتاد که این تمدن بزرگ بشری در جهان اسلام، سقوط کرد و نابود شد. مورخین یکی از اصلی ترین عامل های سقوط اندلس را بی تقوایی و اشاعه ی بی بند و باری و فساد مخصوصاً در بین جوانان اندلسی، ذکر کرده اند. مسیحیان در داخل این تمدن به ایجاد تفریح گاهها پرداختند و با به گردش درآوردن دختران زیبا روی مسیحی در تفریح گاهها، جوانان مسلمان را به آنجا می کشاندند و با ترویج خرید و فروش مشروبات الکلی، مسلمانان را از اعتقادات دینی خود دور کردند. اینگونه بود که توان مقاومت از آنها گرفته شد و اندلس سقوط کرد.
شکی نیست که نظام جمهوری اسلامی ایران در حال تبدیل شدن به یک قدرت فرامنطقه ای است و بزرگترین پیام آن، بازگشت به تعالیم انبیاء به عنوان تنها راه به سعادت رسیدن دنیوی و اخروی بشریت است.بی تردید نتیجه عملی پاسخ به این پیام، به وجود آمدن یک جنبش فرهنگی است که این جنبش به نوبه خود باعث متزلزل شدن پایه های فرهنگ مادیِ غربی می شود؛ فرهنگی که از طرف ابرقدرت ها و استکبار جهانی هدایت و حمایت می شود. این نکته را دشمنان نظام اسلامی به خوبی فهمیدند و این سبب شد از همان اوایل انقلاب دست بکار شوند. ابتدا با به راه انداختن جنگ تحمیلی سعی کردند این منبع الهام بخش را در نطفه خاموش کنند.اما بعد متوجه شدند که یک نظام الهی با توپ و تانک و اسلحه سرنگون نمی شود و بایستی برای نابودی اسلام و نظام اسلامی چاره ای دیگر بیاندیشند. اینجا بود که پروژه جنگ نرم و استحاله فرهنگی به صورت جدی کلید خورد.
دشمن برای تهاجم فرهنگی مثل تهاجم نظامی، نیاز به یکسری تسلیحات و مهمات البته از نوع فرهنگی دارد.هدف اصلی استفاده از این تسلیحات و مهمات، سُست کردن و از بین بردن اعتقادات افراد جامعه است. یکی از راههای سُست کردن و از بین بردن ایمان و اعتقادات افراد جامعه، ترویج فساد و بی بند و باری و بی غیرتی است.
حضرت آقا در یکی از صحبت هایشان به تلاش دشمن برای اندلسی کردن نظام اسلامی، صریحاً اشاره می کنند. با اینکه از اولین هشدارها و رهنمودهای حضرت آقا چندین سال می گذرد، اما متأسفانه همچنان شاهد مسامحه شدید مسئولینِ مربوطه در رابطه ی برخورد با این حرکتهای خزنده هستیم. امروز اگر دشمن حتی قادر نیست خیال ایجاد یک پایگاه نظامی در کشور را در ذهنش بپروراند، اما براحتی توانسته از غفلت ما استفاده کند و در بازارهای ما، خیابانهای ما، سینماهای ما، دانشگاههای ما و... پایگاههای تهاجم فرهنگی بزند. از مصادیق بارز و علنی این حرکت ها که در جامعه دیده می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1-دیگر کمتر خیابان هایی پیدا می شود که در آنها، افرادی به فروختن فیلم های غیر مجاز همراه با عکس های مستهجن روی آنها و البته به صورت علنی!! نپردازند(قابل توجه مسئولین).
2-نمونه ی دیگر این حرکت، بعضی از مغازه ها و دستفروشان پوشاک و لباس می باشند که متأسفانه هیچ نظارتی بر آنها صورت نمی گیرد. لباس هایی با تصاویر مستهجن، محصولاتی در بسته بندی هایی با تصاویر غیر اخلاقی، مانکن های زننده ی بعضی فروشگاهها و ...
3-از مواردی که می توان به آن اشاره کرد نمایش فیلم هایی با صحنه های مغایر با فرهنگ اسلامی در مغازه های فروش لوازم صوتی-تصویری مخصوصاً برای تبلیغ تلویزیون های جدید است.(برای مثال، این مورد در خیابان جمهوری تهران که یکی از مراکز فروش لوازم صوتی-تصویری است به وفور دیده می شود)
4-مورد دیگر مربوط به مغازه های پخش محصولات فرهنگیِ سمعی و بصری است، در تعداد زیادی از آنها که خود بنده شخصاً برخورد داشتم، متأسفانه شاهد فروش موسیقی های غیر مجاز و زننده و و پخش این نوع موسیقی ها با صدای بلند در مغازه ها بوده ام.
سوال اینجاست که آیا موارد گفته شده مصداق علنی ترویج فساد و عاملی برای به خطر انداختن سلامت خانواده و جامعه نیست؟ آیا ما قانونِ محکمی در رابطه با برخورد با این ناهنجاری ها نداریم؟! آیا مجازات متخلفان دارای بازدارندگی لازم نیست؟
در مورد مسئولینِ مربوطه که موظفند با این ناهنجاری های اجتماعی برخورد کنند دو احتمال وجود دارد:
احتمال اول و ضعیف تر این است که فرض کنیم مسئولینِ مربوطه خبری از این مسائل در سطح جامعه ندارند و نمی دانند دور و بَرِشان چه اتفاقاتی دارد رخ می دهد.
احتمال دوم هم این است که با اینکه مسئولینِ مربوطه از این مسائل باخبرند، در برخورد با این ناهنجاری ها که کیان خانواده ها را تهدید می کند، مسامحه به خرج می دهند.
در مورد احتمال اول باید گفت با توجه به کثرت و علنی بودن این تهاجم مستهجن، بی خبر بودن مسئولینِ مربوطه پذیرفتنی نیست و اینگونه مسئولین صلاحیت ادامه ی مسئولیتشان را در نظامی که حاصل خون چندین هزار شهید است را ندارند.
و اما درمورد احتمال دوم یا مسئولین مربوطه را باید توجیه کرد که اکثر اینگونه حرکت ها برای ترویج بی بند و باری،به صورت سازماندهی شده است و ایمان و غیرت مردم را هدف قرار داده است و یا اگر این مسئولین قابل توجیه نیستند، مانند گروه اول صلاحیت ایشان برای ادامه ی مسئولیتشان زیر سوال می رود.
موارد زیر عکس هایی است که ۲-۳ روز پیش گرفتم و نشان دهنده بخش کوچکی از مشکلاتی است که در بالا به آنها اشاره کردم. توجه داشته باشید وضعیت مواردی که دیده میشود از این عکس ها به مراتب بدتر است.
- ۸۹/۰۴/۲۰